Muči Vas Strah od letenja?

Došli ste na pravo mjesto! 

 

 Sljedeća grupa:

 Uskoro objava

 Predbilježite se:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

  

 

Što kažu polaznici?

PROČITAJTE I SAZNAJTE!

+ rezultati ankete sa tečaja 

      trade_air_kravata_100_MALA_

 

U suradnji sa:

 

Mzlz.svg

 

 

 

 

 

 

REZULTATI ANKETE NAŠIH POLAZNIKA SA TEČAJA 20.10.2014 !

 

Anonimna anketa, skala od 1-10, rezultat je ukupan prosjek.

 

"Koliko ste se bojali letjeti prije pohađanja tečaja ? "    

rezultat: 8,5

"Koliko se sada osjećate samouvjerenije u pogledu letenja zrakoplovom?"

rezultat: 8,0 

 

STRUČNOST / KVALITETA PREDAVAČA   rezultat: 9,4  

PAŽNJA / BRIGA PREDAVAČA                 rezultat:  9,5 

 

Čestitke još jedno svim polaznicima i hvala na ispunjavanju anketa!

zracna_luka

 

 POLAZNICI I NJIHOVA ISKUSTVA

 

Evo javljam se nakon dosta vremena. Obećala sam Vam, kad smo se srele u kafiću Leon na Kvatriću, da ću nešto napisati o tečaju koji je bio održan 20.10.2012. Uglavnom, htjela sam zahvaliti cijelom timu na trudu i veoma kvalitetnom tečaju. Na tečaj sam se odlučila zbog straha od aviona (a ne od samog letenja) a zbog toga što me je taj strah sputavao u razvoju moje karijere. Mjesec dana nakon tečaja dobila sam poziv na razgovor za posao u inozemstvu na koji sam sigurna da ne bih išla da nisam završila Vaš tečaj. Posao sam dobila i prihvatila. Svakako da još imam bojazni prije nego uđem u avion ali Vaš tečaj mi je pomogao da shvatim kako letenje avionom funkcionira. Od mnoštva informacija koje sam dobila na Vašem tečaju, nakon nekog vremena dosta toga se zaboravi ali zapamtila sam par važnih činjenice: dok motori aviona rade sve je u redu, rute aviona prelaze preko zračnih luka i da svi piloti imaju istu obuku tako da se može imati povjerenja u bilo kojeg od njih. Tih nekoliko jednostavnih činjenica meni jako pomažu. Preporučila bih svakome tko se boji letenja da prođe kroz ovaj tečaj i da sebe izabere nekoliko stvari koje će zapamtiti za buduće letove. Eto, toliko od mene. Ako se odlučite objaviti ovu recenziju, molim Vas za anonimnost. Želim Vam puno uspjeha u Vašem budućem radu i želim Vam uspješnu i sretnu 2013. godinu!

B.M.

 

 


 

Preporučam svima koji imaju bilo kakav strah da se uključe na tečaj. Bio sam polaznik prvog Tečaja a tek danas sam imo prvi komercijalni let. Iako sam se vozio malim i prilično starim ATR-om bilo je super, od sad definitivno samo letim :)) ....pozz za cijelu ekipu

5 April at 08:35 (Facebook) Polaznik: D.Š.

 


 

Hvala jos jednom cijeloj ekipi sa danasnjeg tecaja! Divni ste!
Definitivno preporucam svakom koga je strah letenja jer nakon cijelodnevnog tecaja i 20 minutnog leta, strah nestaje!!!
Skoro skoro bi mogal ovaj vikend do Londona ako nis drugo na kavu :)
Posebno hvala team leader-u Tomislavu na odgovorima na sva moguca pitanja i Sinisi na opustajucim rijecima u avionu!
Hvala, hvala, hvala :)

oblak

24 November 2011 at 22:07 (Facebook) Polaznik: N. P. B

 


 

Ja sam jedna od preživjelih polaznika :) a kak nam je bilo? pa ovih dana pratite medije i sve ćete saznati! a i nemožemo vam sve reći jer ko bi onda više išao na tečaj?! ja vam mogu reći kak je meni bilo. uglavnom isplati se ići na tečaj jer stvarno sam saznala puno stvari o letu koji su mi pomogli da me nije više toliko strah. svi predavači su bili dragi i susretljivi i tijekom cijelog dana nas pazili i mazili. a dal sam se oslobodila straha? to vam javim kad budem išla letjeti bez stručnog tima :) ovo je meni bio prvi let u životu i mislim da drugi put budem mogla bez problema sjesti u avion.samnom u grupi je bio dečko koji je već letio (al pod tabletama), a bojao se visina. na tečaju je prvi put pogledao kroz prozor aviona :D iskreno, poslije leta meni su još neko vrijeme noge bile odsiječene, al s obzirom da mi je to bio prvi let nije ništ strašno.

Još bi htjela pozdravit moju ekipu: Jasnu, Petru, Damira, Mladena i kapetana Rosandića i iskreno se zahvalit cijelom timu i predavačima, damama: Alidi, Ivani, Ani, Melisi, Martini, Ivi.. i gospodi Marku, Hrvoju, Siniši, Želimiru... Ma svima!!!! :D

13 June 2011 at 11:00 (Facebook) (Polaznik: M.L.S)


Iako je prošlo tjedan dana od tečaja, ja sam još puna dojmova. Mogu cijeli vaš tim pohvaliti u svakom smislu, od organizacije, zaista velikog truda cijele ekipe, realizacije cijelog tečaja, i što je meni najbitnije  sto postotnog uspjeha.
Ja sam imala više prilika putovati zrakoplvom na zaista egzotična i udaljena mjesta, no zbog straha od letenja, za mene je to bilo nemoguće, nešto o čemu se niti ne razmišlja jer ne dolazi u obzir.Trpio mi je i posao, ili bolje rečeno ja na poslu, jer sam na sve sastanke i kongrese putovala autom. Za vaš tečaj sam prvi puta saznala iz časopisa i odmah me je zaintrigiralo. Ali moram priznati da me bilo strah upisati tečaj jer je to značilo letenje – opet nešto što ne dolazi u obzir. Tečaj sam upisala suprugu iz prkosa, koji me je zezao da ja nemam petlje i da ću Vam upropastiti cijeli tečaj kada ekipi objasnim koliko je let opasan.Tečaj je obavljen stvarno na jednom profesionalnom, a opet tako pristupačnom prijateljskom nivou, da zaista svi zaslužuju pohvale. Moram priznati da sam taj dan uživala, prvo u predavanjima, a da ne govorim s kojim oduševljenjem sam čekala let i ne da me nije bilo uopće strah, već sam se samo beskrajno veselila. Sam let je bio nešto predivno, takav osjećaj slobode i sreće, kao da sam skinula tonu tereta sa svojih leđa.Jedini problem nakon tečaja je što ne mogu dočekati priliku da opet negdje letim?

Eto, još jednom veliko hvala svima i zauvijek ću vas sve pamtiti jer mi je vaš tečaj zaista promijenio život. To je nešto najbolje što sam ikada napravila baš samo za sebe i najbolje utrošen novac (što sam čula i od ostalih polaznika).Želim Vam puno uspjeha i da svi koji se boje leta dođu k vama i na tako jednostavan način, u jednome danu promijene svoj život na bolje zauvijek.

Budite sigurni da ću vas preporučiti svim svojim prijateljima i poznanicima, zaista ste super!!

Lijepi pozdrav


Polaznik: A.R.-B.

 


 

„Zahvaljujem na vašem iscrpnim informacijama. Što je najvažnije ušla sam i odradila let, bitno mi je da ste me uvjerili i sigurnost leta. Hvala Vam na svemu!

Polaznik: xy „anonimna anketa sa tečaja“

 
Joomla SEO by AceSEF

Cijene i popusti

 

Tečaj (uključuje let): 2.199,00 kn 

 

Probni let: 799,00 kn

(pdv uključen)

CIJENA tečaja je prilagođena i garantirano najniža od svih europskih "Fear of flying" tečajeva.

PRIJAVI SE! 

 

NISTE BLIZU ZAGREBA ?

Iskoristite POPUST od 20% za smještaj u hotelu Stella!

 

OSJEĆATE BLAGU NELAGODU ?

priključite nam se na PROBNOM letu!


 

Jeste li znali da avion bez problema leti samo s jednim motorom?

Jeste li znali da avion bez oba motora može sletjeti na vodenu površinu? Sjetite se nedavnog slučaja na rijeci Hudson.

Vrijeme je da saznate da se u Hrvatskoj upravo pokreće prvi tečaj oslobađanja straha od letenja!
 Powered by Joomla!. Designed by: Joomla themes register .be domain Valid XHTML and CSS.