Profesionalan ali opet prijateljski pristup

Iako je prošlo tjedan dana od tečaja, ja sam još puna dojmova. Mogu cijeli vaš tim pohvaliti u svakom smislu, od organizacije, zaista velikog truda cijele ekipe, realizacije cijelog tečaja, i što je meni najbitnije sto postotnog uspjeha.
Ja sam imala više prilika putovati zrakoplvom na zaista egzotična i udaljena mjesta, no zbog straha od letenja, za mene je to bilo nemoguće, nešto o čemu se niti ne razmišlja jer ne dolazi u obzir. Trpio mi je i posao, ili bolje rečeno ja na poslu, jer sam na sve sastanke i kongrese putovala autom. Za vaš tečaj sam prvi puta saznala iz časopisa i odmah me jzaintrigirao. Ali moram priznati da me bilo strah upisati tečaj jer je to značilo letenje – opet nešto što ne dolazi u obzir. Tečaj sam upisala suprugu iz prkosa, koji me je zezao da ja nemam petlje i da ću Vam upropastiti cijeli tečaj kada ekipi objasnim koliko je let opasan. Tečaj je obavljen stvarno na jednom profesionalnom, a opet tako pristupačnom prijateljskom nivou, da zaista svi zaslužuju pohvale. Moram priznati da sam taj dan uživala, prvo u predavanjima, a da ne govorim s kojim oduševljenjem sam čekala let i ne da me nije bilo uopće strah, već sam se samo beskrajno veselila. Sam let je bio nešto predivno, takav osjećaj slobode i sreće, kao da sam skinula tonu tereta sa svojih leđa. Jedini problem nakon tečaja je što ne mogu dočekati priliku da opet negdje letim!

Eto, još jednom veliko hvala svima i zauvijek ću vas sve pamtiti jer mi je vaš tečaj zaista promijenio život. To je nešto najbolje što sam ikada napravila baš samo za sebe i najbolje utrošen novac (što sam čula i od ostalih polaznika). Želim Vam puno uspjeha i da svi koji se boje leta dođu k vama i na tako jednostavan način, u jednome danu promijene svoj život na bolje zauvijek.

Budite sigurni da ću vas preporučiti svim svojim prijateljima i poznanicima, zaista ste super!!

Lijepi pozdrav

Polaznik: A.R.-B.

Scroll to Top