Raspored tečajeva

Ovdje možete saznati detaljniji raspored održavanja tečajnih programa. U slučaju dodatnih pitanja vezanih uz tečaj, slobodno pročitajte naš FAQ.

Tečaj oslobađanja straha od letenja (standardni tečaj)

Naš tečaj oslobađanja straha od letenja obuhvaća jedan puni dan predavanja i vježbi te zajednički let privatnim putničkim zrakoplovom (sveukupno oko 12 sati u danu). Lokacija održavanja tečaja je predavaona Garden Hill hotela, a let zrakoplovom će se održati iz Zračne luke Franjo Tuđman (Zagreb) sa dolaznim gradom ovisno o raspoloživosti najbliže moguće zračne luke unutar Hrvatske na dan termina tečaja.

1. dio dana – Predavanja i vježbe

Predavanja i vježbe se održavaju u terminu od 9:00 do 19:00 sati. U sklopu predavanja su uključene kratke pauze po 10-15 minuta nakon svakih 60-90 minuta predavanja i vježbi. Osigurana su osvježenja, grickalice, čaj i kava te ručak za sve polaznike tečaja oslobađanja straha od letenja.

2. dio dana – Let avionom

Let putničkim zrakoplovom je ključni trenutak tečaja. U prosjeku oko 90% naših polaznika bude spremno i krene na let. Stručni tim tečaja je vrlo podržavajući da se svi uputimo na let, međutim ako polaznik ne želi poletjeti, uz puno razumjevanje našeg tima zadržava puno pravo “odustati” od leta.

Let avionom se održava u što kasnijem terminu kako bi tijekom dana stigli učiti i pripremiti se za najkvalitetnije moguće iskustvo, svatko u svom tempu. Let traje oko 45 minuta, a izabrana lokacija leta unutar Hrvatske je odabrana na temelju najprihvatljivijeg vremena polaska i blizine odredišne zračne luke. Ponekad let zrakoplovom može započeti već oko 18:00 sati, a ponekad tek oko 21:00 sat ovisno o dobivenom terminu leta. Naša produkcija se uvijek trudi odabrati najoptimalniji termin leta avionom za sve naše polaznike.

Nakon slijetanja u odredišnu luku, organiziranim autobusnim prijevozom se vraćamo natrag prema Zagrebu u predavaonu hotela gdje označavamo kraj tečaja.

Scroll to Top