O tečaju

Kako je tečaj nastao i zašto odabrati tečaj oslobađanja straha od letenja? Puno je razloga, a ovo su naša iskustva

Želja za promjenom

Ovaj tečaj oslobađanja straha od letenja je prvi takav u regiji. Od 2010. godine pomogli smo stotinama zadovoljnih polaznika.

Naši polaznici su osobe željne promjena u svom životu, svjesne da imaju zapreku koja ih sprječava da vide i otkriju više.

One žele posjetiti rodbinu ili prijatelje, sklapati nova poslovna partnerstva i napredovati u karijeri, ili jednostavno putovati svijetom.

Strah koji želimo nadvladati

Kroz život se često suočavamo s različitim vrstama straha. Netko se boji paukova, netko vožnje dizalom ili brodom, netko ima korjenit strah od visina, a netko od letenja avionom. Zajedničko tome svemu je smanjenje izbora i mogućnosti. Na tečaju to zovemo oklopom straha, koji nas drži zatvorene, ne-slobodne, i bez izbora.

Slobodno, otvoreno stanje s izborom je cilj našeg rada. Riješiti se straha od letenja znači da rastemo kao osoba jer radimo ispravnu, vrijednu i kvalitetnu odluku za vlastiti osobni rast i razvoj.

Pogled preko mora za zalaskom sunca - refleksija naše čežnje da nadiđemo vlastite strahove.
"Čežnja za nečim većim, za potrebom da pobijedimo svoje strahove."
Zadnji pozdrav stjuardese prije uzljetanja zrakoplova.
"Zadnji pozdrav prije uzlijetanja putničkim zrakoplovom."

Nova iskustva

Do sada su tečaj pohađali polaznici u rasponu od 17 do 67 godina, svih tipova zanimanja i raznih životnih priča.

Ponekad je razlog pohađanja tečaja već toliko puta odgođen prekooceanski let posjete rodbini, a ponekad su razlozi nove ili propuštene poslovne prilike. Neki polaznici dolaze sa strahovima od letenja jer naprosto nikad nisu letjeli, dok su drugi polaznici godinama letjeli avionom sve do jednog iskustva, iskustva koje je ostavilo negativan utisak te obilježilo njihov odnos i emociju prema letu.

U preko 10 godina iskustva, prošli smo gotovo sve moguće scenarije. U svim slučajevima govorimo o gubitku slobode i mogućnosti koje na tečaju kroz dva dana postepeno i vrlo uspješno vraćamo natrag. Time preuzimate kormilo nad svojim životom i možete dalje gdje želite, i kako želite.

Na našim tečajevima je 96% polaznika poletjelo i gotovo su svi osposobljeni da mogu krenuti na vlastite letove. Spomenimo da je stopa uspješnosti na ovakvim tečajevima u svijetu oko 98%, a upravo tako je i na našem tečaju.

Iskustvo polaznika

Svjesni smo da nije lako se odvažiti na ovakav korak u životu.

Pročitajte iskustva naših polaznika o letu i doživljaju koji su stekli ili pogledajte što naš tečajni program detaljno obuhvaća.

Podržavamo vas u vašem odabiru

Cilj tečaja je prevladati strah od letenja novostečenim znanjem i vještinama.

Kroz upoznavanje i suočavanje s vlastitim strahom, polaznici postaju osposobljeni za daljnja putovanja. Znamo da cijeli proces nije uvijek lagan, zato smo tu uz Vas i za Vas. Naš stručni tim, koji se sastoji od 10-tak profesionalaca, je s vama cijelo vrijeme tijekom predavanja i tijekom samog leta avionom. Dodajmo k tome i rad u grupama, kojim upoznajete i ostale polaznike sličnih životnih priča, pojedinac postaje snažniji i motiviraniji za rješavanje vlastitog straha.

Po završetku leta održanog 2017. godine, odlučili smo memorirati trenutak i sretna lica naših polaznika.
"Slika leta naših polaznika održanog 2017-te godine."

Tu smo uvijek uz Vas.

Matej Emer, voditelj produkcijskog tima

Scroll to Top